مشاوره حقوقی رایگان - تسلیم به رای و تخفیف مجازات

با سلام. در دادگاه انقلاب محکوم به سه ماه حبس که کل آن به 5 سال تعلیق تبدیل شده آیا تسلیم به رای تخفیف در مجازات را شامل میشه؟ و متن تسلیم به رای را بصورت ساده بنویسم یا درخواست تخفیف در مجازات را هم اضافه نمایم .با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقتی حکم شما تعلیق شده است دیگر احتیاج به تسلیم به رای ندارید و ضروری نیست ساده بنویسید