مشاوره حقوقی رایگان - برای پرونده سرقت گوشی قرار نهایی صادر شده و پرونده مختومه شده است

سلام
در قسمت آخر پرونده ام نوشته شده که نامه صادره با موضوع «اعلام آزادی زندانی به علت معرفی كفيل يا توديع وثيقه.» و گیرنده «زندان تهران بزرگ» ثبت گردید و در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره .......... صادر گردید و وضعیت پرونده ام مختومه ثبت شده است. نتیجه کیفرخواست چی هست؟ چرا مختومه شده؟ الان من چیکار باید بکنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پرونده پس از صدور کیفر خواست به دادگاه جزائی 2 ارسال میشود