مشاوره حقوقی رایگان - امضاء و اثر انگشت فرد بی سواد

با سلام و تشکر جهت پاسخگوئیتان
سوال:
پدر بنده یک بیسواد میباشد.ویک دوست دارد که بازنشسته آموزش و پرورش میباشد . الان بین این دوست و یک فرد دیگر بر سر زمینی اختلاف پیش اومده و ایشون یک نوشته‌ای رو کرده که زمین مورد ادعا رو خریده و امضاء و اثر انگشت پدر بنده نیز به عنوان شاهد در اون هست اما پدر بنده میگویند که من قبلا برای کار در شالیزار ایشون و اینکه محصول به نصف تقسیم شود به ایشون امضاء داده‌ام نه به عنوان شاهد یک معامله ، الان پدر بنده زمانی که به عنوان شاهد در دادگاه معرفی شدد برای رد این امضاء چه کاری باید بکند

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانند در صورت تردید اعلام کنند تردید دارم و کارشناس دادگستری موضوع را بررسی کنند اگر نه که صراحتا اعلام کنند بنده برای موضوع دیگر امضا کرده ام

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به انکار اقدام کنند و به مقام رسیدگی‌کننده شرح ماوقع کنند.