مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف بدهی در صورت فوت طلبکار

طلبکار بنده همراه با خانواده در تصادف فوت شده الان تکلیف بدهی بنده چه میشود هیچ وارثی هم نیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به مرجع محترم قضایی مراجعه نمایید و اگر بدهی شما مشخص است آن را به صندوق دولت واریز نمای ید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلبکار با زن و فرزندان خود فوت کنه اگر پدر و مادر داشته باشد آنها وراث وی محسوب می شوند و اگر آنها نیز در قید حیات نباشند خواهر و برادر وراث وی هستند
اگر خواهر و برادر نیز نباشند خواهر زاده و برادرزاده و در صورتی که نباشند دایی و عمو و یا فرزندان آنها.
به هر حال وراثی دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر اموالی دارند از ان استیفا کنید در غیر اینصورت فی امان الله