مشاوره حقوقی رایگان - پرونده سرقت

من یک پرونده سرقت دارم که تمامی شکات رضایت دادن وپرونده در حال بسته شدن است
ولی همسرم چون میخواهد طلاق بگیرد میگوید من تورا به زندان می اندازم ایا میتواند همچین کاری را انجام دهد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

برای پرونده طلاق زندان و حبس منتفی است مگر نسبت به امور مالی طی تشریفاتی ممکن است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تمام شکات رضایت بدن معمولاً مشکل خاصی پیش نمیاد
بخصوص اینکه اگر سابقه کیفری نداشته باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به نوع دعوی مطروحه موضوع متفاوت بوده و نیازمند اخذ توضیحات بیشتر می‌باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

با ترک انفاق و یا جلب بابت عدم پرداخت مهریه