مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت تهمت سرقت

ضمن سلام وعرض ادب. چندی پیش از رفقای پسرم که گویاسرقتی رو انجام میده. باپسرمن هم رفاقت داره هم نسبت دور فامیلی داریم.. گویااین سرقت ازمنزل رفیق نزدیک پسرم که باهم اختلاف کوچیکی داشتن ومنزل درواقع یک پاتوق وخونه فسادبوده انجام میشه.ونامبرده ... که گفتم سرقت کرده ساعت 5صبح مست عرق میره پاسگاه برای شکایت دیگه ای که ناگهان صاحب خونه به سرقت شده رو توپاسگاه میبینه و بدون هیچ سوال وپرسش ازطرف هیچکس نه بازپرس نه حتی خود خسارت دیده به پسرمن میزنه واصلا بدون هیچ سوالی شروع میکنه به صحبت کردن که...آره با ...که( ر پسرمنه) رفته خونه ایشون واون پایین کشیک می‌داده و ر رفته آبگرمکن ولوازم دیگه ای رو سرقت کرده آورده. این اتهام روهم طبق اقرارخودش صبح ساعت پنج مست پاتیل باشخص دیگه ای چاقوکاری میکنه وسرش نیازبه بخیه پیدامیکنه وباسرپرازخون میره پاسگاه که شایددیه ای بگیره ولی حالش دست خودش نبوده. صاحب اموال رو توپاسگاه میبینه وخیال میکنه اومدن اون وببرن.دلش ازپسر من پربودمیگه اینجوری هم ر رو ادب میکنم هم خودم وتبرئه.بماندکه بعدازچندروزبرای پسرمن احضاریه اومدرفتیم پسرمن خوب بالطبع قبول نکردو برگشتیم. مجددجلسه ای تشکیل دادن برای جفتشون. اونجا واقعیت وگفت چون هم حالش سرجاش بود.همه واقعانادم پشیمون ازکارش.گفت اونروز صبح من مشروب خورده بودم بایکی دعوام شدسرم شکسته بوداومدم ازاون شاکی بشم که چشمم به صاحب اموال افتادهم وحشت کردم هم واقعانمیفهمیدم چی کارمیکنم. گفتم ر این کارکرده.پسرمنهم حرفهای قبلش وزدو اینارو مکتوب کردن اومدن بیرون. مجددبرای دفاعیه آخرپسره روتنهاخواستن وبازهم همین حرفها روزده که من رو کینه ایکه داشتم پای ضارو کشیدم وسط. چندهفته بعدبرای ما رای منع تعقیب پسرمن اومدوتبرئه شداین روهم عرض کنم خدمتتون تابحال پسرمن حتی پاش به کلانتری بازنشده. ولی اون بیشتر از 7تا8سابقه شرارت چاقوکشی و سرقت موتور وموادفروشی توکانون داره وتحقیقات محلی بسیارخراب. که حکم قطعی رد مال و4/5ماه زندان براش اومد. حالا دنبال افتادن وهی توفک وفامیل ماجریان رو طوری عنوان میکنه که ر پسرمن رومقصرتلقی کنه. پدرش که هیچوقت نبوده حالاپیداش شده وتهدیدمیکنه. بچه یتیم من رو. میخواستم بپرسم میتونه مجددپای پسرمن وبکشه وسط؟ یاایامن میتونم ادعای حیثیت کنم که بشینه سرجاش. آبرومون وبرده بقران. من یک زن تنها همش نگرانم بیادماشینم ونون اورزندگیمواتیش بزنه پسرموباچاقوبزنه چون ازش هم برمیادوهمه جوره خلافی ازش سرزده وسابقشم داره. ازتون ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

اعاده حیثیت تهمت سرقت تهمت سرقت اتهام شراکت در سرقت اعاده حیثیت تهمت سرقت