مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

سلام ب ما تحمیل زدند که یک روز ما سه نفر وارد خانه شدیم و با سلاح گرم روی زن خانه گذاشتم و خواهرم طلای اون و پول رو گرفت و شاهد هم آورد خلاصه قاضی 8 تا دلیل آورد برای بی گناهی ما و تبرئه شدیم و من میخواهم ادعای شرف کنم چند روز فرصت دارم برای ادعای شرف؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اکنون اگر‌رای قطعیت یافته است میتوانید تحت عنوان افترا طرح شکایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات سو نیت آنها و قطعیت حکم می توانید اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که رای برائت گرفته باشید می‌توانید ادعای شرف یا اعاده حیثیت نمایید اما نیاز به اثبات عنصر روانی جرم محقق شده از طرف شخص مقابل است که اثبات آن مشکل است بهتر است صرف نظر کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این مورد دلیل نمی‌شود که هر کسی بتواند ادعای حیثیت نماید

می‌بایست موضوع شما مورد بررسی قرار بگیرد

چرا که حق هر کسی است که بتواند حق خود را در دادگاه اثبات کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت رای به نفع شما و تبرئه شدنتان هر زمان می‌توانید شکایت افترا و تهمت را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سوء نیت ایشان را اثبات کنید می‌توانید تحت عنوان افترا شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه افتراء را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.
شما یکسال فرصت دارید تا طرح شکایت بفرمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مقاله تهیه‌ی و تنظیم کرده ایم و در همین سایت دادراه قرار داده ایم تحت عنوان اعاده حیثیت یعنی چی به این مقاله مراجعه کنی در بخش پروفایل بنده

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام‌
تا یک سال از تاریخ قطعیت رای امکان طرح شکایت افترا خواهید داشت.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت صدور حکم برائت برای شما می‌توانید در صورت یقین به سوئ نیت شاکی در مطرح کردن شکایت جهت اعاده حیثیت اقدام نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
چیزی در قانون با عنوان اعاده شرف وجود ندارد. شما صرفا می توانید با عنوان افترا علیه آنان شکایت کنید.