مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد چک پرداخت شده

سلام
سال 95 چند فقره چک داشتم تا این که الان وکیل اقدام کرده و بعد از کلی خواهش و تمنا مبلغی که تفاهم کردیم پول به حسابش واریز کردم ولی چک ها رو قرار بود تحویل بده و نداد الان باید چکار کنم که مشکلی برام پیش نیاد
ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید اظهارنامه ای مبنی بر استرداد لاشه چک به استناد توافق ارسال کنید ، در صورت عدم تحویل لاسه چک میتوانید دادخواست مطرح نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست استرداد لاشه چک مطرح کنید.