مشاوره حقوقی رایگان - توقف حکم جلب

بنده ازیه شخصی پول سودی گرفتم که که یه قرارداد نوشتیم.بنده نوشته راگم کرده بودم و محکوم شدم بابت چک و سفته و طرف حکم جلب من رو گرفته.الان نوشته را پیدا کردم.چگونه میتوانم توقف جلب بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که شرایط اعاده دادرسی را داشته باشد می‌توانید اعاده دادرسی نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به اجرای احکام مراجعه کنید و سند را ارایه دهید به همراه لایحه

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا مراجعه به اجرای احکام ودرصورت عدم حصول نتیجه درخواست اعاده دادرسی مطرح کنید.