مشاوره حقوقی رایگان - راه حل توقف جلب تا ارسال جواب از تقاضای اعسار

سلام. پدرم محکوم به پرداخت اجرت المثل شده و دوبار اعتراض داد بخاطر دروغگویی رد شد، بار سوم درخواست اعسار رفته برای ساری هنوز جوابی نیومده. ولی دادگاه اینسمت حکم جلبش صادر کرده.
اللن چطور میتونه این جلب رو عقب بندازه تاجواب اعسار ساری بیاد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در پرونده تقاضای گواهی قطعیت اعسار را بگیرد حکم جلب رفع می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست اعسار در مهلت سی روزه از تاریخ ابلاغ اجرائیه انجام شده باشد در این صورت حکم جلب صادر نمی شود.
اگر اعسار خارج از مهلت باشد باید ضامن معرفی کنید تا حکم جلب از بین بره .
و اگر اعسار یکبار رد شده و مجدد دادخواست اعسار داده اید در این صورت تا صدور حکم قطعی اعسار نمی توان حکم جلب را رفع کرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا وقتی که حکم قطعی اعسار صادر شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعسار مجدد مانع جلب نیست
با تودیع وثیقه متناسب می‌تواند موقتاً آزاد باشد
لکن ممکن است شعبه مخالفت نماید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این صورت تا صدور حکم قطعی اعسار نمی توان حکم جلب را رفع کرد.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

درخواست اعسار باید در دادگاهی مطرح بشه که به دعوی اصلی رسیدگی میکنه پدرتون حق مادرتون رو باید پرداخت کنه همین