مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ی ارسال توقف

با سلام سوال بنده اینه که نامه توقف اجرای جلب و احکام به چه صورت به دادگاه شهرستان ابلاغ میشود همینطور به خوده محکوم ایا به صورت ثنا ابلاغ میشود؟ و سوال دوم بعداز توقف اجرا حسابهای بانکی اتومات باز میشود یا به صورت دستی باید نامه ببریم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شعبه توقیف کننده می تواند سیستمی نامه رفع توقیف به بانک ارسال کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شعبه توقیف کننده می تواند سیستمی نامه رفع توقیف به بانک ارسال کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید حضوری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با صدور نامه به مرجع مربوطه از حکم جلب رفع اثر میشود وازادی حساب توسط اجرای احکام با صدور نامه خواهد بود

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

توقف اجرا در واحد اجرای احکام انجام می شود. نامه بانک هم از طریق دادگاه ارسال می شود