مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت در تصادف

من با موتور بدون گواهینامه تصادف کردم
دستم جوری شکسته بود ک حتی متن رو کاغذ نوشتم رضایت دارم رو خود طرف نوشت من حتی نتونستم امضا بزنم و انگشت زدم
هم درد شدید داشتم چون دستم از سه جا خورد شده یود هم ترس گواهینامه و شاهد دارم که من ننوشتم اون متن رو میشه رضایتم رو پس بگیرم مقصر هم من نیستم ماشین بوده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما رضایت ندادید موردی ندارد و پیگیری کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل متخصص تصادفات کمک بگیرید