مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده تصادف

سلام وقتتون بخیر.
بعد سال 97 با دوچرخه که من سوار بودم با موتور تصادف کردم که موتوری فرار کرد و طرف حساب من دولت بود و ضربه بدی به سرم وارد شد و خونریزی و عمل مغزی داشتم. اون زمان من 16 سالم بود و بچه بودم و دنبال پرونده نرفتم. پدرمم پرونده رو دنبال نکرد. و فقط با دوبار به دادگاه رفتیم و قاضی من رو بخاطر نداشتم ترمز عقب روی دوچرخه مقصر زد دیگه از اونجا به بعد نه اعتراض زدیم نه هیچی. حالا الان که خودم میتونم برم دنبال کاراش بعد از 5 سال میتونم اعتراض بزنم و مجددا پرونده رو جاری کنم؟
با اینکه مقصر من نبودم آیا امکان داره حرفم به جایی برسه؟!

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

امکان مطالبه دیه هست ولی با توضیحات شما و گذشت زمان طولانی کار سختی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بعد از این مدت اعتراض دیگر پذیرفته نمی‌شود مگر رای غیابی باشد واخواهی کنید