مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام من پارسال از طریق یکی از شعبه های دادگاه محکوم شدم به پرداخت مهریه و همسرم 2 آپارتمان و ماشینم را توقیف کرد و بعدش با همدیگه سازش کردیم و 3دانگ یکی از آپارتمان ها را به نامش زدم تا رضایت داد و پرونده مختومه شد و بقیه اموال را هم با توافق همسرم به نام فرزندانم زدم بصورت صلح عمری،ولی دوباره با من مشکل داره و مجددا مهریه را به اجرا گذاشته و این بار یکی دیگر از شعبه های دادگاه دادنامه صادر کرد و من محکوم به پرداخت مهریه شدم،آیا دو شعبه مجزا می‌تواند برای یک پرونده مهریه رای صادر کند،آیا همسرم می‌تواند به عنوان فرار از دین (که اموال را با توافق خودش به نام فرزندانم زده ام) از بنده شکایت کند

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

چون با توافق بوده فرار از دین محسوب نمیشود
ولی حکم دو دادگاه باید بررسی شود که حکم اول به چه صورت صادر شده شاید منظورتان این است که در حلسه دادگاه اعلام رضایت کرده و دعدی را استرداد کرده باشد بدین صورت میتواند دوباره دعوی را مطرح نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیراگر ثابت کنید که با توافق همسرتان بوده همسر شما نمی‌تواند تحت عنوان فرار از دین شکایت کنید

حامد آهنگران

جناب آقای حامد آهنگران :

سلام ، اگر سازش و رضایت زوجه مکتوب و محضری یا در دادگاه نباشد (شفاهی باشد)بله امکان دارد، مگر سه دانگ که به نامشون کردید معادل مهریه باشه

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

متن توافق باید بررسی گردد پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید دید همسر شما تحت چه عنوان و چگونه پرونده‌ها را مختومه کرده آیا نسبت به کل دین شما را ابرا کرده یا استرداد دادخواست یا استرداد دعوا کرده قرار صادره دادگاه و مختومه شدن پرونده چه بوده است آیا قرار سقوط دعوا صادر شده یا رد دعوا