مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مزاحمت در فضای مجازی

سلام و درود

شخصی از من شکایت کرده مبنی بر اینکه من از طریق برنامه درج آگهی استخدام زدم و بعد از طریق برنامه پیامرسان ... در ازای کار، درخواست نابجا داشتم

من به هیچ عنوان اطلاعی ندارم، چند وقت پیش چندین شماره صادر کردم برای نیروهای شرکتم احساس میکنم کار یکی از همین افراد ( الان دیگه شرکت ندارم و میدونم که از نظر حقوقی من مسئولم)

در شورا تقاضای پول کرد برای رضایت (همین خودش مشخص که هدفش چی بوده)

وقتی اسکرین شات های پرونده رو دیدم، متوجه شدم پیام ها اولا بصورت کامل نیست و دوما از صفحه چت عکس نگرفته بلکه پیام ها فوروارد شدن به صفحه ذخیره خودش و از این بخش شات گرفته که به راحتی میتونه هم جعل کنه و هم در صورت اصل بودن، فقط پیام های مهم رو ذخیره کرده باشه نه کل چت

طبیعتا خودش اول پیام داده، خودش هم تمایلی داشته حتما و بعید میدونم بدون رضایت اون بوده باشه چون حتی اگر منم اینکار رو کرده باشم، حتما چیزی میبینم که درخواست میدم

شورا متاسفانه توانایی درک این قضیه رو نداشت و ارجاع شده به دادسرا

لطفا کمک کنید چطور از خودم دفاع کنم

من حاضرم که درخواست پرینت پیام ها بیاد، اگه مشخص بشه خودش هم تمایل داشته و پیام های خودش حذف شده میتونم کاری بکنم؟ اگه مثلا عکس خودش ارسال کرده باشه اونم مجرم درست؟

درضمن هیچ مشکلی برای این خانم ایجاد نشده

ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. پرونده جای دفاع ونتیجه مطلوب دارد.