مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

باسلام وخسته نباشید
بنده بعدازفهمیدن ازداشتن رابطه نامشروع خانمم به شکل حضوری وپیامکی واقرارخانمم به داشتن رابطه وگرفتن عکس ازتمام پیام های او.بنده اقدام به گرفتن حضانت دختر5 ساله ام شدم وبه شکل دست نویس خانمم حضانتی که تا7 سال بااوبودرابه من دادوپایین برگه هردومون امضاواثرانگشت زدیم .
اولامیخواستم ببینم این دست نویس اعتبارقانونی داردومیتوانم اورامحکوم کنم یانه .
ثانیا اگه اعتبارقانونی نداردآن برگه باتوجه به قطعی بودن داشتن رابطه نامشروع باداشتن مدرک کافی واقرارخودش میتوانم شکایت کنم وحضانت دخترم رابگیرم .
خیلی حیاتی ومهمه برام بدونم چکارکنم
ممنون میشم شماعزیزان کامل راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما برای حضانت به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و در آنجا در خصوص تعیین تکلیف حضانت، یا اقرار نامه بگیرید و یا اینکه وکالت بلاعزل بگیرید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میبایست به امضای دو نفر شاهد برسانید ، در صورت عدم تمایل میتوانید در دفتر اسناد رسمی تعهد رسمی ثبت نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر در ‌مورد حضانت فرزند دادگاه با توجه به شرایط زوجین و مصلحت فرزند تصمیم خواهد گرفت
و زوجه باید در دادگاه اعلام نماید که حضانت بر‌‌ عهده زوج باشد و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی بهتر است شکایت کنید و حکم‌رابطه نامشروع ایشان را بگیرید تا برای همیشه راحت باشید