مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

اگر با نفر سوم وارد رابطه بشم و همسرم متوجه بشه آیا میتوان دمنو طلاق بدهد؟ حضانت فرزند چی میشه؟ مهریه چطور؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان ان وجود دارد
حضانت طفل با شخصی است که شرایط نکهداری وحضانت را دارد
مهریه نیز ساقط نمیشود وباید پرداخت گردد

یک وکیل

اختیار طلاق با مرد هست و مهریه باید پرداخت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مرد با پرداخت حقوق مالی زن میتواند او را طلاف دهد و نیاز بهدلیل ندارد ولی میتواندبا اثبات عدم صلاحیت حضانت فرزند را از شما یگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما مشخص نیست شما زوج هستید یا زوجه تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اثبات رابطه نامشروع تاثیری در حقوق مالی زوجه ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه به قوت خود باقی است
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه و فرزند حضانتش با زوج است . و اگر رابطه نامشروع داشته باشید جرم است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر ثابت شود شما رجم و سنگسار میشوید و کار به امور بعدی نمی‌رسه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر متوجه شود می تواند با عنوان رابطه نامشروع شکایت کند که در این صورت با اثبات موضوع به مجازات قانونی محکوم خواهید شد.
اگر رابطه نامشروع ثابت شود در این حق حضانت از شما سلب می شود .
مهریه قابل مطالبه است.