مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه و صلح

درود وقت بخیر.
ببخشید میخواستم بدونم مادرم با رضایت و با وجود دوشاهد طی تنظیم سه قولنامه توسط بنگاه،3 ملک قولنامه ای خود را که آنچنان ارزش مالی ندارد را به من میدهد جهت خرید خانه و یا رهن کامل و خرید جهیزیه و گرفتن مراسم عروسی،دوملک را مبنی بر صلح به من انتقال میدهد با امضا و اثر انگشت و یک ملک را مبنی بر نوشتن وجه 1میلیارد بعنوان ثمن معامله و به درخواست مادرم بنگاه نوشته مبلغ نوشته شده جهت این است که فرزندم بداند من مبلغ یک میلیارد جهت خرید مسکن به فرزندم می دهم چون پولی ندارم که بدهم و به مبلغ خود ملک برای خرید مسکن برای فرزندم، ملکم را انتقال دادم به فرزندم.
آیا این قولنامه ها صحیح است و وراث نمیتوانند از من شاکی باشند؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تا زمانی که مشکلی پیش نیامده است ما ورود نمی‌کنیم به موضوع ولی بعد فوت طرفین نیز معامله صحیح و نافذ است البته تا زمانی که طرف مقابل اقدامی نکرده باید ببینم چه اقدامی می‌کند در مقابل همان اقدام دفاع مناسب داشته باشیم