مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام خسته نباشید. بنده از دست همسرم و 5 دختر شکایت زنای محصنه کردم و طی مراحل زنای محصنه را ثابت کردم و حتی در اخر حکم سلب حیات صادر شد ولی بدلیل رابطه خانوادگی با همسرم به اجبار مجبور شدم رضایت بدم ولی از طرف دادگاه به من گفته شد که حتما جنبه عمومی اجرا میشه چون زنا ثابت شده است بعد از صدور رای دادگاه جنبه عمومی اجرا نشد و پرونده بسته شد. بنده به رای صادر شده توسط دادگاه کیفری اعتراض زدم و دیوان عالی اعتراض مرا قبول کرد و رای صادر کرد.اگر دیوان عالی کشور به شعبه کیفری دستور بده که باید جنبه عمومی زنای محصنه اثبات شده را اجرا کنی و در کارخود کم کاری کردی و از متهمین اثرانگشت نگرفتی و گوشی متهمین را باز نکردی و...(یک سری کم کاری های دیگه) رای صادر کنه ولی دادگاه کیفری از تاریخ صدور حکم دیوان عالی 4 ماه بگذره ولی هیچ کاری نکنه و دست نگهداشته باید چکار کنم؟دستور دیوان را اجرا نمیکند و نزدیک چهار ماهه هیچ کاری نکردن در روند پرونده کاملا مشخصه...
یک هفته بعد از صدور رای دیوان عالی، دادگاه کیفری به من تلفنی زنگ زدن و گفتن با پدرت بیا اینجا ابلاغیه نفرستادن تلفنی گفتن ، موقعی که رفتم خیلی بدرفتاری کردن و گفتن ما هیچ جنبه عمومی اجرا نمیکنیم و یه برگه نوشتن دادن امضا کنم که تو قبلا عدول کردی و منم امضا نکردم و به ایشان گفتم من به حرف اقای قاضی رضایت دادم که به من قول دادن که جنبه عمومی برای همسرم و 5 دختری که زنای محصنه انها را ثابت کردم اجرا میشه چون واقعا به من گفتن جنبه عمومی اجرا میشه چون زنا ثابت شده است ولی بعدا هیچ کاری نکردن و یکدفعه پرونده بسته شد.
منم اعتراض زدم و دیوان اعتراض مرا قبول کرد ولی دادگاه کیفری هیچ کاری نمیکنه باید چیکار کنم چه مرحله ای طی کنم؟لایحه بفرستم به دیوان عالی یا دادگاه کیفری؟؟راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در صورت قطعیت رای در هرمرجعی،رای صادره بدون کم وکاست بایستی اجرا گردد.
موضوع شما نیازمند بررسی مدارک است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پرونده باید بررسی گردد، طبق فرمایشات چنانچه عدم اجرا از ناحیه اجرای احکام باشد میتوانید به دادستانی مراجعه نموده و در صورت لزوم شکایت انتظامی مطرح نمایید