مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

با سلام. بعد از 17 سال قولنامه های مربوط به ملک خود را یافتم که در تصرف اتحادیه املاک یکی از شهرها می باشد. (این اتحادیه ید سوم است) شکواییه را طرح نمودم. دادیار نوشته بزه با انتقال مال غیر انطباق داشته. در جایی دیگر از دادنامه نیز گفته علاوه بر 50 متر موضوع معامله، 70 متر دیگر (که موضوع شکایت من است) توسط ید اول به ید دوم و سپس به ید سوم یعنی اتحادیه املاک منتقل شده. اما در انتهای دادنامه به دلیل مرور زمان و درجه جرم که 4 است برای آن قرار موقوفی تعقیب صادر کرده و پرونده را به کیفری 2 ارسال نموده است. حالا من کدامیک از اقدامات را انجام دهم؟ آیا شانسی برای برنده شدن و رد مال دارم؟
1- بر اساس معامله فضولی درخواست ابطال مبایعه نامه ها را بدهم (تکلیف گذشت 17 سال و مرور زمان چه می شود)؟ آیا از متن دادنامه که به استحضار رسید معامله فضولی برداشت می شود؟
2- بر اساس دادخواست، همان تصرف عدوانی را پی بگیرم که با استشهاد شهود و یک سری مدارک میتوانم استیلا به قهر و غلبه و علم خریداران به غصبی بودن را اثبات نمایم.(تکلیف گذشت 17 سال و مرور زمان چه می شود)؟
کدام یک از این دو راه حل صحیح تر و سریعتر است؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

چون مرور زمان شامل شده جنبه کیفری زایل شده و باید دادخواست حقوقی اثبات مالکیت و تصرف عدوانی علیه همه یدهای دخیل در جریان تصرف بدهیدو اجرت المثل ایام تصرف .قبلش اظهار نامه بدهید