مشاوره حقوقی رایگان - شرط داوری در قرارداد

سلام وقتتون بخیر.من یه واحد خانه خریدم که الان با فروشنده بابت سند و تعهدات دیگرش به مشکل خوردیم و میخوام شکایت کنم خسارت بگیرم ولی موقع ثبت دادخواست گفتن شرط داوری داره قاضی رد میکنه دو ماه پیش هم به داور اظهارنامه دادم که حل و فصل کنه ولی داور که خود بنگاهی هست با اینکه جلسات رو برگزار کردیم از صدور رای امتناع میکنه امروز فردا میکنه میخواستم بدونم یکماه آینده که شرط 3ماه داوری این آقا تمام میشه من میتونم از فروشنده شکایت بکنم و با این بنگاهی که خودش رو داور کرده چیکار کنم؟ ممنونم.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

بعد از انقضای مهلت داروی میتوانید موضوع را از دادگاه پیگیری نمایید