مشاوره حقوقی رایگان - شرط داوری در قرارداد

سلام وقتتون بخیر. من یه واحد خانه خریدم که الان با فروشنده بابت سند و تعهدات دیگرش به مشکل خوردیم و میخوام شکایت کنم خسارت بگیرم ولی موقع ثبت دادخواست گفتن شرط داوری داره قاضی رد میکنه دو ماه پیش هم به داور اظهارنامه دادم که حل و فصل کنه ولی داور که خود بنگاهی هست با اینکه جلسات رو برگزار کردیم از صدور رای امتناع میکنه امروز و فردا میکنه میخواستم بدونم یکماه آینده که شرط 3ماه داوری این آقا تمام میشه من میتونم از فروشنده شکایت کنم و با این بنگاهی که خودش رو داور کرده چیکار کنم؟ ممنونم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند رویت مفاد قراداد تعهدات و مبایعه نامه است.