مشاوره حقوقی رایگان - توهین در ملا عام

با سلام،حدود چن ماه پیش یکی از همکارام با حضور در قسمتی که بنده مشغول به خدمت بودم و در بین دو همکار دیگه و ارباب رجوع اقدام به هتک حرمت و توهین و ایراد زخم روی انگشت بنده کرد،من تونستم بخشی از هتاکی رو فیلم برداری کنم ولی قسمت اصلی رو نه،و فیلم حمله ورشدن و قاپیدن گوشی بنده رو گرفتم،به غیر از مجرای حراست از کجا میتونم پیگیر شکایت بشم و آیا مرجع مشخصی برای این شکایات وجود داره،اطلاع حراست اداره چه مشکل حقوقی میتونه داشته باشه؟خیلی ممنون از راهنمایی شما اساتید محترم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دادگاه اقدام به شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین و فحاشی به استناد شهادت شهود و سایر ادله در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا این جرم نهایتاً در دادگاه کیفری دو محل وقوع جرم مورد حکم قرار گیرد.