مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

با سلام ی خودرو با من تصادف کردن از عقب زدن مبلغ خسارت نزدیک 40میلیون شده و تعهد مالی ایشان 20تومنه و بقیه رو از جیب نمی دهد آیا می توانم تامین خواسته بزنم ماشین طرفو بخوابونم اگر می شود چه مقدار پول باید واریز کنم و اینکه چند روز طول می‌کشه ماشین توقیف شود در صورتی که هنوز دادگاه رای نداده باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تامین خواسته مستلزم تودیع خسارت احتمالیست که مبلغش بین 1تا 100٪متغیر بوده ودادگاه مشخص میکند.
فوری است به محض قبول دادگاه وتودیع خسارت احتمالی.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از پرداخت خسارت احتمالی قرار تامین خواسته صادر و قابل اجراست