مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ نشدن دادخواست به خوانده

با سلام دادخواست حقوقی ثبت شده اما با گذشت بیست روز هنوز به خوانده ابلاغ نشده و وقت احتیاطی پنج ماهه داده شده علت چیست که دادخواست ابلاغ نمیشه و روز دادرسی مشخص نمیشه ممنون از وکلای محترم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی که روز و ساعت جلسه رسیدگی به شما ابلاغ شود در پیوست ابلاغیه، معمولاً دادخواست و ضمائم آن را به طرف مقابل دعوا ابلاغ نیز می‌کنند. در حال حاضر دادخواست در حال بررسی است و با درستی شرایط آن، جلسه رسیدگی تعیین خواهد شد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع را حضورا از شعبه جویا شوید.