مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک توسط جهاد

بنده ملکی 500 متری سال 90 واقع در نزدیک ترین زمین که میگن خارج بافت کردان خریداری کردم که در یک زمین یک هکتاری قطع بندی شده
با4 دیواری با راه کشی 3 متری
دقیقا داخل همون ملک وچسبیده به اون ملک دوتا ویلا ساخته شده که تخریب نشده و هیچ دستور تخریبی برای ما صادر نشده و جهاد یک روزه تخریب کرد البته 2 سال پیش و متاسفانه ما رو جهاد به شهرداری پاس میده و شهرداری به جهاد و در اخر گفتن برید از کسی که این ملک رو فروخته به شما شکایت کنید جالب این هست که هم جهاد هم شهرداری چندین ملک رو اجازه دادن همین فروشنده با همین وضعیت یا بسازه یا قطع بندی وبا دیوار کشی بفروشه حالا ما چون زمین رو در قولنامه ذکر سده شهرک نمیدونم ایا میشه از فروشنده شکایت کرد یا از طریق جهاد یا شهرداری دوباره اقدام به ساخت کنیم واقعا نمیدونیم از سال 90 کل اون منطقه ساخته شد و‌حتی ما یک اخطار هم دستمون نرسیده بود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد