مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه دست نویس

سلام ببخشید دریک دست نوشته ایی که کلمه هبه در ان ننوشته شده ومتن مفهوم منظمی نداره رو میشه به عنوان هبه نامه قبول کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن ان برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیت مهم است اگر قصد طرفین هبه بوده قابل استناد است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک مفاد و محتوای متن مذکور است که قصد و اراده طرفین از آن احراز گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به مفاد دست نوشته اظهارنظر خواهد کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال بایستی از متن و مفاد قرارداد مفهوم هبه و قصد باطنی طرفین مبنی بر هبه احراز شود تا به عنوان هبه نامه مقبول باشد.