مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از اشتغال زوجه توسط زوجه

سلام
همسر بنده در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شده است!
حدود 2سال
چند ماه پیش مشکلی از طرف یکی از همکاران برای همسر من ایجاد شد که خود همسر من بازگو کرد.
پس از آن من از همسر خواستم دیگر کار نکند و خودم هزینه های ماهانه بهش میدم
ولی همسرم ممانعت کرد،
و گفت قانونی پیگیری کن،
الان می تونم دادخواست عدم اشتغال همسر بدم!؟
راه به جایی میبرم!؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید ادله محکمه پسند ارائه دهید به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شغل وی در شان و عرف اخلاق یک زن ایرانی باشد شما نمیتوانید مانع وی شوید مگر انکه منع اشتغال زوجه در عقدنامه قید شده باشد

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

باید ثابت کنید شغل ایشون در شان خانواده نیست وگرنه خیر.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر شغل ایشان در شان و شئون و حیثیات خانوادگی یا شأن زوج نباشد می‌توان منع اشتغال از دادگاه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از آن شخص بابت مزاحمت شکایت نمایید اما بابت من اشتغال می‌بایست دلایلی وجود داشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان طرح دادخواست وجود دارد ولی در نظر داشته باشید اگر در عقدنامه اشتغال زوجه منع نشده باشد و شغل زوجه نیز مخالف با مصلحت خانواده نباشد دعوای شما بی‌نتیجه خواهد ماند.