مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه

با سلام. خانم بنده به دلیل کاری که در بیرون خانه مشغول هستند و بنده نیز ناراضی هستم. حدود 1.5 سال پیش بعد از جر و بحث با من خانه رو ترک کرده و من و بچه 6 ساله ام را تنها گذاشته و حال بعد از گذشت این مدت و رفتن به مشاوره، ایشان شرط گذاشته اند در صورت برگشت حق طلاق میخواهند. البته به دلیل نوسانات بازار کار، شغل ثابتی ندارم ولی پدرم در این مواقع کاملا پشتیبانی نموده اند و همچنین من به دلیل مشکلات اعتیاد داشته ام و الان ترک کرده ام. اما همسرم قضیه اعتیاد گذشته و اوضاع نابسامان کاری مملکت را برای خود دستاویز جهت گرفتن حق طلاق کرده اند. بنده تا الان به دلیل علاقه از ایشان شاکی نشده ام اما الان ایشان با وجود بد سرپرستی برای فرزندمان و عدم تمکین و رعایت حقوق شوهر بنده را از ادامه زندگی با ایشون منصرف کرده. اما به دلیل وجود فرزند میخواهم ایشان را به زندگی برگردانم و از کار کردن منع کنم. ممنون میشم بابت راه هایی که که با توجه به این مطالب عرض کردم برای بنده مطرح کنید تا امور زندگی را به دست بگیرم. با تشکر.

پاسخ ها :

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

کار همسر شما باید منافی حقوق خانواده باشد تا بتوانید ایشان را منع نماییید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

وکالت طلاق ندهید ونمیتوانید وی راازکارکردن منع کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است امکان منع اشتغال زوجه نیست