مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله به نرخ روز

با سلام بنده دوپلاک زمین از شخصی خریداری کردم بعد متوجه شدیم زمین ها مال خودش نبوده و فروش مال غیر شکایت کردیم و دادگاه به دلیل عدم سو نیت تبرئش کرد و زمین ها از من گرفتن و واگذار کردن به فرد دیگری که قبل من خرید من سال 97و 99 خریدم
الان میتونم مطالبه ثمن معامله به قیمت روز بکنم ؟و واقعا دادگاه به قیمت روز میده یا طبق تورم بانک مرکزی ؟با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و ثمن و غرامات را می‌توانید مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

طبق رای وحدت رویه در صورت مستحق للغیر در آمدن مبیع می‌توانید مطالبه ثمن معامله به نرخ روزراطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانی دادخواست بدهید و خسارات خود را نیز مطالبه کنید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

بله به استاد رای وحدت رویه811 مورخه 1400/04/01 میتونید قیمت روز ملک رو بکنید . خواسته ها مهمه چندین پرونده موفق داشتم .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان‌پذیر است بنابراین دادخواست به خواسته‌های بطلان معامله، استرداد ثمن و مطالبه خسارت به انضمام خسارات دادرسی به استناد اسناد و مدارک موجود در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد