مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله به نرخ روز

سلام علیکم. در سال 93 آپارتمان فروختم بخشی از مبلغ در مبایعه نامه چک نوشته بودیم چک را تحویل نداده بودند تا کارسازی بشود مطالبه به نرخ روز کرده بودم به اصل طلب رای داده اند آیا برای دیر کرد و یا بروز کاری کرد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه پیگیری کنید
می توانید ب رای دادگاه اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است بله بستگي به مفاد قرارداد دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید با قطعیت رای وعدم پرداخت ان دادخواست مجدد خسارت تاخیر تادیه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست تاخیر تادیه تنظیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مستند دعوا چک بوده، خسارت تاخیر هم باید صادر شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می تواند مجدد برای تاخیر آن اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادخواست اولیه امده باشد قاضی مکلف است تا به ان خواسته نیز رسیدکی کند