مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای بیمه نکردن سرایدار

سلام . از وقتی که ساختمان درست میکردن پدر من هم تو درست کردن ساختمون کارگر بود و تاالان که 38سال میشه سرایدار همین ساختمان هست و سه تا فرزند داره بیمه هم نیست حقوق هم 6تومن هست تو یک اتاق 9متر و حق سنوات هم ندادن از اول تازه چندسال میشه که سنوات هم میدن دوتا ساختمون حساب میشه چسبیده بهم و یه حیاط خیلی بزرگ که هرشب باید ابیاری کنه آیا میشه شکایت کردن ازشون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما فعالیت داشتید بایست از روز اول برای شما بیمه لحاظ شود اگر به این صورت نبوده می‌توانید شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت اقدام بفرمائید.