مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه واریز شده

سلام وقت بخیر
من برای استخدام به عنوان کاراموز به جایی پیام دادم و داخل اگهی نوشته شده بود امور اموزش رایگان هست ولی وقتی رزومه براشون فرستادم زنگ زدن گفتن 3/5میلیون واریزکن برای آموزش که من نصف مبلغ رو براشون واریز کردم به صورت حضوری رفتم بهم گفتن علاوه بر پول باید سفته 15 میلیونی هم بدم که البته اون رو ندادم بهشون
دوباره روز بعدش بهم گفتن اگه اموزشت طول بکشه باید یبار دیگه 3/5واریز کنی منم چون فهمیدم کاسه ای زیر نیم کاسشونه گفتم من دیگه نمیخوام باهاتون همکاری کنم اون 1/5میلیون رو بهم برگردونید
حالا هر چقدر بهشون پیام میدم جوابم رو نمیدن
چطور میتونم پولم رو پس بگیرم؟
فیش واریزی و اگهی رو دارم
ولی هیچ قرارداد یا رسیدی ندارم ازشون؟

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

فیش واریزی خودش درحکم رسید هست
شما میتونین دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه وجه با احتساب خسارت تاخیر در تادیه ثبت کنین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همان فیش واریزی میتواند سند شما باشد با استناد به ان دادخواست مطالبه وجه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر قراردادی مابین شما نیست �‌توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به محل مراجعه نمایید و با پلیس تماس گرفته و صورتجلسه کنید و سپس شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شمای کیفری کنید ثنیا ب اتحادیه مربوطه شکلیت کنید تا در خصوص مجوز های ان بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد همان فیش واریزی نیز میتوانید اقدام کنید بر همین اساس ابتدا اظهارنامه با موضوع مطالبه وجه را ارسال کنید و اگر نتیجه‌ای حاصل نشد دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.