مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم از ملک به فرزند دختر

پدر و مادر من با هم به صورت مساوی ملکی دارند پدر من فوت کرده و مادرم میخواهد به صورت مخفیانه قبل از فوت خودش سهم خودش از ملک را به نام خواهرانم کند آیا میتوان جلوی این کار را گرفت؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مادرتان نسبت به سهم خودش میتواند قبل از فوتش تنها تا یک سوم به هرکسی که بخواهد وصیت نماید اما در قالب عقود دیگری نسبت به کل سهام مشاع خود میتواند انتقال دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
هر شخصی در زمان حیات این اختیار را دارد اموال خود را به نام هر کسی که خواست انتقال دهد و کسی حق اعتراض ندارد.
مگر اینکه مادرتان سلامت عقل و روان نداشته باشد که در این صورت می توانید مانع شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث یا شرکا است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مادر تا زمانی که در قید حیات است نسبت به اموال خود مالکیت دارد و می‌تواند به هر شخصی که تمایل دارد انتقال دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر شما طبق قاعده الناس مسلطون علی اموالهم میتواند اموال خود را در زمان حیات خویش به هر شخصی اعم از خواهر شما و سایرین انتقال دهد و شما مطابق قانون نمیتوانید مانع این اقدام شوید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر کسی در زمان حیات خود اختیار اموال خود را دارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مالک حق هرگونه دخل و تصرفی در ملک خود را داراست