مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو فروخته شده

با سلام. من مالک خودرو سواری بودم بیش از یکسال هست که فروختم و خریدار تعویض پلاک نکرده و ماشین چند دست گشته و فروخته شده هنوز پلاک من تعویض نشده بر ای توقیف پلاک لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.
می توانید از طریق پلیس راهور نیز درخواست توقیف پلاک بدهید.
بهتر است از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما بر اساس فروش نامه‌ای که دارید می‌توانید با تاریخچه پلاک از طریق راهور درخواست فک پلاک دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تقاضای دستور موقت کرده و دادخواست دهید
راه حل وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست دادخواست بدهید و تقاضای فک پلاک داشته باشید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مراجعه به راهوار ودرخواست توقیف سیستمی پلاک.
یا مراجعه به دادگاه و دادخواست فک پلاک.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید و از طریق پلیس راهور نیر نسبت به توقیف پلاک اقدام بفرمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست توقیف خودرو و دادخواست الزام به فک پلاک از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست توقیف خودرو و فک پلاک ثبت نمایید