مشاوره حقوقی رایگان - مجازات کیفری ترک انفاق

سلام خسته نباشید من و خانمم تو عقد هستیم و ایشان تمکین هم نمیکنند و درخواست مهریه و نفقه داده اند و از حق حبس استفاده میکنند به پرداخت نفقه در دادگاه محکوم شده ام اما هر سه ماه یک قسطشو پرداخت میکنم تا شش ماه نشود و به ایشان حق طلاق تعلق نگیرد سوالم اینه که با اینکه میتونه بابت نفقه های معوقه حکم جلب بگیره و من هم مغازه دار هستم و مکانم مشخص هست اما اینکار نمیکنه ایا میتونه بابت اینکه نفقه اش را پرداخت نمیکنم شکایت کیفری بکنه ایا درست هست که زنی که از حق حبس استفاده میکنه نمیتونه بابت ترک انفاق شکایت کیفری بکنه ناگفته نماند که ایشان کارمند هستن و نمیتونه بگه در عسر و حرج هست ایا اصلا اینگونه پرداخت نفقه به ایشان حق طلاق میدهد

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. کارمند بودن یا نبودن هیچ ارتباطی به بحث عسر وحرج نداره. ضمن اینکه داشتن حق حبس و شکایت کیفری ترک انفاق هم دو مبحث جداگانه است و به نظر می رسه که اگر نفقه پرداخت نشه شکایت کیفری ترک انفاق هم به نتیجه خواهد رسید.