مشاوره حقوقی رایگان - جرایم رایانه ای

باسلام من ساکن مشهدمقدس هستم حساب مستمری بهزیستی من از دادگاه اصفهان مسدود شده شش ماهه سه ماه پیش ابلاغیه آمد دیگه هیچ خبری نشد من چکاربایدانجام بدم راهنمایی کنیدممنونم

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید به صورت حضوری یا از طریق وکیل موضوع را پیگیری نمایید.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

از دفترخدمات قضایی روندپیگیری پرونده تون رو ملاحظه کنید .اطلاعات اخرین اقدامات دادگاه هست یا باید حضورا یا بوسیله وکیل موضوع رواز اصفهان پیگیری کنید