مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت سر و صدای تعمیرات ملک همسایه

باسلام همسایه ی ما خانه کلنگی خریده نزدیک 3سال در حال تعمیرش هست باسر و صداهایی که میکنه مزاحمت ایجاد می کند و بهش میگیم سرعت کارت ببر بالا میگه پول ندارم که نیروی کار بگیرم خودش تمام کارهاش انجام میده
امکان شکایت هست؟به چه صورت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که مزاحمت ملکی ایجاد می‌نماید امکان شکایت وجود دارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست صلح و سازش کنید و ایجاد مزاحمت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته رفع مزاحمت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.