مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

ادمین پیج من بعد از مدتها که پیج معتبری با شش هزار فالور شده بی اجازه تبلیغ کس دیگری را میکند در اعتراض و درخواست باز پس گیری آن میگوید پیج خودمه و نمیدهددرحالیکه بابت ان پول میگرفته و پستهای من را پاک کرده و عملا فالورهای پیج من را مصادره کرده راهنمایی بفرمایید چه کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت داشتن مدارک واثبات ادعا، موضوع قابل شکایت میباشد.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

براساس این ماده ازش شکایت کنید.
ماده738ـ هرکس به طور غیرمجاز با اعمالی از قبیل مخفی کردن داده ها، تغییر گذر واژه یا رمزنگاری داده ها مانع دسترسی اشخاص مجاز به داده ها یا سامانه های رایانه ای یا مخابراتی شود، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.