مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پاداش بازنشستگی آموزش و پرورش

سلام،
بنده و جمعی از همکاران،یکسال قبل و از مهرماه سال 1401 بازنشست شدیم طبق قانون مصوب،پاداش ما باید درهنگام بازنشستگی و همزمان با برقراری حقوق بازنشستگی توسط سازمان مربوطه پرداخت میشد که هم اکنون باگذشت یکسال هنوز پرداخت نشده.!!
آیا می توانیم طبق قانون تادیه ، با استخدام وکیل از دستگاه متبوع (وزارت آموزش و پرورش) درخواست جریمه تاخیر و تادیه پاداش پایان خدمت از داشته باشیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت نمایید موضوع می‌بایست رسیدگی شود همچنین می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.