مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از سازمان آموزش و پرورش به خاطر تاخیر در پرداخت مطالبات

بنده دبیر بازنشسته آبان ماه 98 آموزش و پرورش منطقه 4
بیش از هشت ماه است که پاداش بازنشستگی را دریاف نکرده ام(حدود140 میلیون تومان)
بیش از یک سال است که حق الزحمه امتحانات را دریافت نکرده ام(حدود پانصد هزار تومان)
تعداد 10سکه در سال 98 از شخصی قرض کرده ام تا زمان دریافت پاداش آنرا بپردلزم. اما تاکنون مبلغی از مبالغ فوق به بنده پرداخت نشده و هر روز به دلیل افزایش بی رویه قیمت طلا و سایر کالاها ، ارزش مطالبات بنده هر روز کمتر میشود. آیا میتوانم درخواست دریافت خسارت معادل اختلاف پاداش یاحقوق از زمان ذی حق بودن بنده تا کنون نمایم؟
شماره تماس بنده 09197686196
لازم به ذکر است که این سوال بسیاری از شاغلین و بازنشستگان آموزش و پرورش میباشد.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دریافت خسارت اگر ممکن هم باشد با نرخ تورم بانک مرکزی است نه بر مبنای قیمت سکه.