مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم سود شراکت در مغازه

من مغازه جوشکاری و..بادوستم زدم ک با پول اولیه برابر سود دوستم 55 درصد ومن45 درصد)بخاطرکاربلدی بیشتر(
الان بحث مااینه ک این مغازه مصارف مصرفی داره مثلا سیم جوش و...
الان درپایان ماه اول باید هزینه هاواجاره مغازه از کل مبلغ کم بشه بعد سود تقسیم بشه یا نه اول کل درآمد به نسبت سود تقسیم بشه وهزینه و..هم ب نسبت تقسیم بشه وبعدباقی مانده درآمد ماه میشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا کل هزینه ها کسروسودخالص مانده به نسبت توافق فیمابین پرداخت میگردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا هزینه‌ها کم شود هر آنچه را که سود خالص است در انتها می‌ماند می‌توانید با توافق یکدیگر مشخص نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول هزینه‌های انجام شده را محاسبه کنید و در نهایت سود خالص بجا مانده را بر اساس توافق فیمابین تقسیم بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توافقی نشده باشد باید به اندازه سود هزینه ها نیز به همان اندازه در نظر گرفته بشه.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با هردو روش میشه.
بستگی به توافق شما دارد
اما اگر اول هزینه ها کم شود بعد سود تقسیم شود به نفع شماست