مشاوره حقوقی رایگان - شخم زدن زمین دیگری

با سلام. من یک زمین یونجه کاری داشتم طرف رفته کلا شخم زده ازش شکایت کردم کارشناس سه نفره اومده تعیین خسارت کرده و گفته که زمین مال من بوده ولی دادگاه رای داده و بدلیل عدم سوء نیت تبرءش کرده اعتراض زدم تجدید نظر هم باز تبرءش کرده آیا هنوز من میتونم خسارتی که به من زده رو بگیرم یا نه در ضمن نمیتونم شکایتم کیفریه یا حقوقی اگه کیفری باشه و تبرئش کرده باشه میشه آیا حقوقی شکایت کرد و خسارت گرفت با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی حقوقی برای شما فراهم و درصورتیکه رای به نفع شما صادرگردد،امکان مطالبه خسارت دارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست موضوع شما در دادگاه مطرح شود منجر به صدور رای شود و سپس مطابقا می‌توانید درخواست خسارت داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما از باب حقوقی وارد این قضیه شوید و دعوای حقوقی مطرح کنید و از این طریق نسبت به دریافت خسارات خود اقدام کنید‌‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت مطالبه خسارت باید دادخواست حقوقی مطالبه خسارت بدهید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست مطالبه خسارت باجلب نظرکارشناس بدهید