مشاوره حقوقی رایگان - ادعای طلای مادر بعد از فوت

سلام،من پسری 30 ساله هستم...در زمان حیات مادرم به خاطر این که مادرم یکجانشین بود چندین سال من ازش نگهداری کردم و در همان زمان مادرم مقداری طلا که داشت رو به خاطر این که من ازش نگهداری میکردم بخشید به من.
سوالم اینه که آیا الان که مادرم فوت کرده خواهر ها و برادرهام میتونن ادعای دریافت طلای مادرم رو داشته باشن یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به طور کلی بله اما اگر بتوانید ثابت کنید که به شما به نحوی منتقل شده دیگر قابل استرداد نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که طلاها وجود داشته باشد و دست خطی از مادر نداشته باشید جزو ماترک محسوب می‌گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که مالکیت خود را اثبات کنید و صرف ادعا مثبت حق نخواهد بود اگر دلیلی و مدرکی دال بر بخشیده شدن طلاها دارید در آن موقع خواهران و برادران شما نمیتوانند به حقوق مکتسبه شما تعرض و تجاوز کنند‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای آنها به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود باید اثبات کنید والا جزو ماترک است