مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار کارگر

سلام . بنده حدود 8 سال از سال 1389 الی 1396 در هلال احمر با عنوان مسئول روابط عمومی مشغول به کار بودم ولی بیمه بنده رد نشده و حقوق کمی به من داده میشد. من در سال 1399 شکایت کردم ابتدا اداره کار شکایت بنده را رد نموده و به دیوان مراجعه کردم و دیوان به نفع من رای دادند و دوباره پرونده رفت اداره کار و اداره کار تمامی حقوق و بیمه این چند سال را قبول و حتی رای به بازگشت کار داد به شرط این که بنده تمام حقوق این مدتی که پرونده در جریان بود را ببخشم که بنده قبول کردم اما هلال احمر اعتراض و دوباره پرونده به شورای حل اختلاف رفت و شورا بازگشت به کار من را رد کردند بدلیل اینکه از زمان بیرون آمدنم از هلال احمر تا زمان شکایت زمان زیادی گذشته بود . لطفا من را راهنمایی نمایید بابت اعتراض به دیوان برای بازگشت به کار چکار باید بکنم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همسر ایشان یا خود ایشان می‌تواند شکایت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد و لازم است آراء مورد مداقه قرار گیرند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعد از رای هیبت حل اختلاف اداره کار مجددا میتوانید به دیوان اعتراض کنید