مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

حدود 8سال هست که ازدواج موقت کردیم و الان حدود 3ماه هست که با حکم قاضی مبنی بر ثبت ازدواج دائم خانم بنده منزل را ترک کرده و ارتباطش را هم با من قطع کرده و در این چند ماه آخر هم پول زیادی به حسابش واریز کردم ولی مدتی هست که ایشان منزل را ترک کرده و خط موبایل خود را هم عوض کرده و جواب من رو نمیده، خواهشی که از شما اساتید دارم اینکه چکاری باید انجام بدم باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

سوال ابهام دارد پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر وجه نقدی داده شده است شما همان مبالغ را می‌توانید مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بایددید علت ترک منزل چیست. به هر صورت این مسایل صرفا با گفتمان حل خواهد شد.بدوا اظهارنامه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا اظهارنامه مبنی بر الزام به تمکین را ارسال کنید اگر این اظهارنامه نتیجه‌بخش نبود دادخواست به خواسته الزام به تمکین را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر عقد دائم هستید اطهارنامه الزام به تمکین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به تمکین دهید