مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام و عرض ادب. نوع ابلاغیه ابلاغ اخطاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط و نو ع علت حضور: دریافت محکوم به ممنون میشم راهنمایم کنید درچه موردی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

رای به نفع شما صادر شده و طرف طلب شما را به حساب دادگستری واریز کرده و حالا به شما ابلاغ شده که بیا طلبت را بگیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما در پرونده اجرایی محکوم له شده باشید باید به شعبه برای دریافت مبلغ بدهی (محکوم به ) مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدهکار محکوم به را پرداخت نموده است می توانید جهت دریافت به اجرا مراجعه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به شما ابلاغ شده که برای دریافت محکوم به اقدام نمایید بهتراست حضوری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بدهکار محکوم به را پرداخت نموده است شما برای اخذ باید مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حکم قطعی به نفع شما صادر شده است و ابلاغیه از اجرای احکام است و برای دریافت کردن مبلغ محکوم به است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رای به نفع شماست و باید به اجزای احکام جهت دریافت محکوم به مراجعه نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

جهت دریافت مبلغ که توسط طرف پرونده انجام شده باید حضوری مراجعه کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

برای دریافت مبلغی بوده که شما دادخواست دادین منظور این هست که برای دریافت وجه مراجعه به شعبه کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
آنچه را که به نفع شما رأی صادر شده باید تحویل بگیرید .

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام مبلغ خواسته شما توسط طرفتان واریز شده و باید برای دریافت آن مراجعه نمایید

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام شما شخصی را محکوم کردید و ایشان باید به شما مبلغی بدهند تشریف ببرید بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مراجعه حضوری به شعبه داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای پرداخت محکوم به مهلت تعیین شده حضورا پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حکم مالی به نفع شما صادر شده و طرف پرداخت کرده اخطار دادن که برید دریافتش کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا محکوم علیه مبلغ بدهی را واریز کرده است برای وصول مراجعه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به احتمال زیاد مدیون بدهی را پرداخت کرده است اگر شما طلبکار می باشید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

از کسی که طلبکار بوده اید ، مبلغ را به مرجع قضایی پرداخت کرده و به شما ابلاغ شده جهت دریافت مبلغ مراجعه کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای دریافت مبلغی که مطالبه کردید و حکم به نفعتون صادر شده به شعبه مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق شعبه پیگیری کنید