مشاوره حقوقی رایگان - مشکل ابلاغیه

عرض ادب
نوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاریه/احضاریه به تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط ، 10روز پس از درج در سامانه ابلاغ
نوع علت: ادای توضیح
ابلاغیه حضوردر تاریخ 1402/02/30برایم ارسال شد که درون قید شده بود مدت 10روز زمان دارید به شعبه کیفری حضوریابید
بنده باتوجه به بستری مادر ومشغله کاری درتاریخ 1402/03/09 سر موعد 10روزه حاضر و در حضور قاضی با اثرانگشت اظهارات خود را تایید نمودم ، حال باکمال تعجب به روند پرونده که رجوع کردم نوشته بعلت عدم حضور متهم دادگاه تجدید در تاریخ 1402/04/10 برگزار میشود!
یعنی چی ! من که حضور بهمراه رساندم ! اظهاراتم را هم با اثرانگشت تایید نمودم
چرا تو سامانه ابلاغ این پیام اومده?! خواهشاً رسیدگی وراهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید حضورا موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اشتباه شده است
شما در موعد مقرر در جلسه دادرسی شرکت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مراجعه نموده اید مشکلی پیش نمی آید منتظر ابلاغ یا نتیجه از طریق ارسال پیامک بعدی باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مهم نیست نگران نباشید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
گاهی این قبیل اشتباهات پیش میاد
توصیه میکنم حضورا به دفتر شعبه مراجعه فرمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان اشتباه می باشد حضورا از شعبه پیگیری کنید