مشاوره حقوقی رایگان - بازدید موجر از ملک خود

سلام وقت بخیر

من یک مجموعه شامل 2سوله و 3اتاق و حیاط دارم که میخوام اجاره بدم، در صورتی که توی توضیحات اجاره نامه بین موجر و مستاجر توافق بشه که موجر حق بازدید یکبار در ماه از کل مجموعه رو داره میتونم بازدید کنم؟ خلاف حقوق مستاجر نیست؟

ملک کارگاهی هست و فقظ به کارگاه های تولیدی اجاره داده میشه، مسکونی نیست !.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی خلاف قانون نمی‌باشد می‌بایست مستاجر در این حالت رضایت دهد بهتر است روز آن را نیز مشخص نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت اندراج این شرط در قرارداد اجاره ، لازم الاجراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید چنین شرطی را در قرارداد اجاره قید کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
العقود تابعة القصود عقد تابع قصد طرفین است و در صورت توافق در این مورد هیچ منع قانونی وجود ندارد.