مشاوره حقوقی رایگان - فروش امتیاز مسکن ملی

باسلام
در خصوص فروش امتیاز مسکن ملی به صورت مبایعه نامه و همچنین وکالت محضری که قید گردیده شده خریداری نمودن حق امتیاز مسکن ملی از سوی خریدار که بعد متوجه شدم فروش غیرقانونی بوده اطلاع نداشتم چون بعد یک ماه از وکالت بنیاد مسکن قرارداد با بنده بسته شد که داخل ماده 3 عنوان شده به هیچ وجه نباید واگذار گردد. پول خریدار هم داخل حساب هست و برداشت نشده و اطلاع دادیم گفته شکایت میکنم
راهنمایی بفرمایید چه نوع دادخواستی بدهم و لغو امتیاز گردد. ؟
آیا نتیجه میگیرم ؟
تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان لغو امتیاز وجودندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فروش امتیاز مسکن ملی امکان‌پذیر نمی‌باشد اگر مبلغی واریز شده است می‌توانید آن را مطالبه نمایید یا طرف مقابل می‌تواند آن را فسخ نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر من بعنوان فروشنده حق فسخ قرارداد ندارید و دعوا از طرف شما نتیجه ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فروش امتیاز مسکن ملی امکان‌پذیر نمی‌باشد اگر مبلغی واریز شده است می‌توانید آن را مطالبه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق نص صریح قانون امتیاز مسکن ملی قابل نقل و انتقال نیست و این معامله مبنای قانونی ندارد و بنابراین همه موارد بایستی به حالت سابق خود اعاده گردد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فروش امتیاز مسکن ملی وجه قانونی ندارد